RAFTING NERETVA je poznat i jedan od najboljih rafting klubova u Bosni i Hercegovini. Osim raftinga pružamo usluge spuštanja kajacima, ribolova, te mogućnost da u najkraćem roku savladate vještinu vožnje rafting čamca i kajaka bez obzira na dob i uzrast.

Svaki naš vodič (višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti) odgovara za posadu, upravlja plovilom i učinit će sve da svaki Vaš izlet bude što sigurniji i kvalitetniji. Oprema koju koristimo je vrhunske kvalitete i redovno se provjerava.

Veliko iskustvo i znanje u ovoj oblasti učinilo nas je najboljim rafting klubom. Pružiti nezaboravno i kvalitetno avanturističko iskustvo našim klijentima je naš prioritet. Rijeka Neretva važi za jednu od najboljih u svijetu kada je rafting u pitanju, pa Vas zbog toga pozivamo da se i sami u to uvjerite. Dođite i pridružite nam se. Ljubazno i profesionalno osoblje će biti uz Vas cijeli put.

Nalazimo se u Konjicu, ulica Stara čaršija bb, pokraj Starog Mosta.

Želja nam je pobuditi u Vama iskonski nagon za avanturom. Iskustvo i oprema nisu Vam potrebni! Nema dobnih granica! Dovoljan je avanturistički duh, a za sve ostalo pobrinut će se iskusni i stručni članovi rafting kluba RAFTING NERETVA.